Hirdetés

Napi büntetés: tökéletes lett ez az Overwatch 2 teszt

|

Most sem okozott csalódást a legújabb videójával videogamedunkey.

Hirdetés

Hosszú hónapok óta vártuk, hogy végre megérkezzen a hatalmas lánggal rajtoló, azonban a játékosait relatíve hamar elvesztő Overwatch folytatása, az Overwatch 2, ami éppen annyit változtat az eredeti játékon, hogy az újra frissítően hasson. Negyedikén a Blizzard szabadjára engedte a játékot, annak rajtja azonban finoman szólva sem sikerült zökkenőmentesen.

Nem a játékmechanikákkal van baj, a játék szervereire rogytak meg a terhelés alatt.

Az Overwatch 2 húzóereje, hogy az első epizóddal ellentétben ezt teljesen ingyenesen lehet játszani, ugyanis a Blizzard is rájött, hogy a már aktív játékosokból könnyebb kicsalni a pénzt, mint azokból, akik soha el sem kezdenek játszani az Overwatchcsal.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy a pénzügyi modellváltás által bevonzott játékosok tömege, vagy az állítólagos hackertámadások miatt, de a rajt óráiban a játék teljesen megroppant, nagyon sokan nem tudtak belépni, akik pedig bejutottak sem voltak biztonságban, random kivágott játékosokat a szerver.

A Blizzard szerencsétlenségére videogamedunkey is így járt, aki nem volt rest egy jó gúnyos hangvételű videót is posztolni a Overwatch 2 új játékmenetéről.

A videóban eljut arra a pontra, hogy belép és elindít egy várólistát rangsorolt meccsre, ahol nem hagyta ki a ziccert és megjegyezte, hogy ezt várta, ugyanis ez az igazi, hamisítatlan Overwatch-élmény: a várakozás.

Az Overwatch 2 már mindenki számára ingyenesen letölthető Xbox One-on, PlayStation 4-en, PC-n, Nintendo Switchen, Xbox Series X|S-en és PlayStation 5-ön is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)