Hirdetés

Napi büntetés: valaki a WC-jéből csinált gamer gépet

|

Oké, tudjuk, hogy game-eltél már gamer PC-n, de game-eltél már gamer WC-n?

Hirdetés

Az a vágyunk, hogy minőségi videojátékokat játszhassunk a WC-n trónolva nem álom többé. A legtöbben vagy egy telefont, egy Nintendo Switchet vagy egy Steam Deckket vinnének magukkal a csendes pillanataikra, de Basically Homeless nem volt hajlandó megalkudni.

A YouTube-videós igazi, kőkemény, 120hz-es élményt akart miközben hagyja a belsőségeinek, hogy elvégezzék, amit el kell végezniük. A Microcenter pedig jött, segített, és hozta a hardvereket.

Hirdetés

Egy üres WC-be beleépíteni egy gépet még nem lenne nagy szám, szóval itt az volt a terv, hogy mind a WC tartály, mind a PC hardver működőképes maradhasson. A megoldás nem volt sem elegáns, sem egyszerű, de az eredmény csodálatosan borzalmas lett.

A hardverpiacot elnézve senkinek sem ajánlanánk, hogy kövesse Basically Homeless példáját. Egy videokártya többet ér jelenleg annál, minthogy ilyesmire áldozzuk fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)