Hirdetés

'Napot...

|

Szép jó napot mindenkinek! Rohanó napjainkban sokszor elgondolkozom azon, hogy mi minden történt az utóbbi évek virtuális világában. Legtöbbször azon elmélkedem, hogy mennyi játékot tiltottak be itt meg ott, különféle, nem éppen erkölcsös, vagy éppen felháborító mívoltáért. És akkor jön egy olyan valami, melyet ma Postal 2-ként ismerünk, és minden eddig eltiltás, brutalitás, szigor benne foglaltatik. Mit mondjak... nem semmi :) Két brutális tömeggyilkolászásom közepette, azért gondoltam híreznem is kellene esetleg... :)

Székely bácsi összeveszik az asszonnyal, dühösen kimegy, becsapja az ajtót. 17 év múlva visszajön. Megkérdi az asszony: -Hol voltál? Mire a Székely: -Kinn!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)