Hirdetés

'Napot...

|

Üdvözlet! Szerda van, mint tudjátok... Ez egy olyan nap, amikor nem a hétvége után vágyódunk, mert elmúlt, vagy mindjárt ittvan, hanem a mai napon lehet dolgozni. :) Ellentétben ezzel én akkor is fáradtnak érzem magam. Akit már a lélegeztetőgépre kapcsoltak hírhiány miatt, az dobja el az orrdugót, mert mindjárt jönnek az újdonságok. :D

Két rendőr biciklizik. Megállnak. Az egyik előveszi a bicskáját és belevágja a hátsó gumiba. -Ezt miért tetted? Kérdezi a másik. -Túl magasan volt a nyereg és lejjebb vettem. A másik fogja és elővesz egy villás kulcsot: Leveszi a nyerget meg a kormányt.A nyerget a kormány helyére, a kormányt a nyereg helyére teszi. -Hát ezt te most miért csináltad? -Hát én ilyen hülyékkel nem foglalkozok! Megfordulok és megyek haza!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)