Hirdetés

'Napot!

|

Üdv mindenkinek újfent! Remélhetőleg túléltétek az óraátállítást és sikeresen elbúcsúztatok attól a plusz egy órányi alvástól... Nekem elég nehéz volt, de vígasztaljon a tudat, hogy ősszel újra kaphatunk hatvan percet ajándékba ingyér. Hétvége lévén a hírek is pihennek... sebaj, legalább lesz idő tanulni. Mi?! Tanulni? Na neee. Egyébként Isten éltessen minden Gedeont és Johannát és azokat is, akik ma ünneplik a szülinapjukat! Nem jöttök ki velem hógolyózni? :D

Két bolond ül a tengerparton. Egyik a vízbe dob egy kockacukrot, a másik gyorsan szalad és megkóstolja: - Te ez a víz még mindig sós. - Bolond vagy, még nem kevertem meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)