Hirdetés

'Napot...

|

Üdv mindenkinek ezen a borongós szombat délelőttön. Nos, mivel már szerintem legtöbben hozzájutottatok a legújabb magazinunkhoz, gondoltam a biztonság kedvéért ide is kiírok egy fontos közleményt. A második GAMESTAR TÁBOR egészen pontosan 2004 augusztus 8-14-ig kerül megrendezésre, ugyanott, ahol tavaly: Agárdon. A jelentkezés április 23-tól indul itt, az oldalon, illetve a 06-1-577-4375-ös telefonszámon. Téged is várunk szeretettel, oszt' megint tolunk egy állat bulit, mint az előző évben :D

Egy fiatalember a vonaton feltűnően nézi a vele szemben ülő lányt, aki testhez álló pulóvert visel. - De szép pulóver! - próbálkozik az ismerkedéssel. - Eredeti teveszőr - mondja a lány. - A púpokból mindjárt gondoltam.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)