Hirdetés

'Napot...

|

A mai köszöntő hír ily fokú "elcsúszása" a megszokottól nemes egyszerűséggel a három nagy e betűnek köszönhető. Igen komolyan érződik, hogy nagyon készül minden csapat bemutatni legújabb drágaságait. Sajnos egyelőre igen hírszegény délutánnak nézünk elébe, reméljük, hogy este nyálcsorgatásra öszöntző finomságokra tehetünk szert :)

Farsang van az iskolában, és a tanár néni végignézi az osztály tanulóit, minek öltöztek be. - Zolikán korona van, meg palást, ő biztos király. Juliskának szárnyai vannak, meg varázspálcája, ő biztos tündér. Odaér Pistikéhez, aki mindig valami hülyeséget talál ki, látja, hogy egy nagy csillag van a fejére ragasztva, és egy kötéllel egy hatalmas csavart vonszol. Megkérdezi: - Pistike, te mi a jóistennek öltöztél? - Én vagyok a csillagfejű csavarhúzó!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)