Hirdetés

'Napot...

|

Üdv mindenkinek! Bár már most tudom mondani, hogy nem ússzátok meg a mai napot Doom 3 hír nélkül, legszívesebben egy demót adnék nektek. Nade sajnos ez a hatalom nincs a kezemben, pedig lehetne :P Azért ne csüggedjetek, kis szerencsével az is befut nemsokára, ám addig lessétek folyamatosan a játék honlapját az újdonságokért. Ja, egyébiránt elmondanám, hogy egy igen érdekes pletyire bukkantam, melynek szerintem többen nagyon örültök majd! Előbb azonban:

Figo, Ronaldo és Beckham állnak a mennyország kapuja előtt. Szt. Péter nyit ajtót. Figohoz fordul és kérdezi tőle: - Mondd fiam! Szerinted mivel érdemelted ki az örökkévalóságot? Figo így válaszol: - Én egy művész vagyok. Az én példámon felnőve lesznek a tehetséges fiatalok nagy focisták, és így megmentettem őket a bűnözéstől. Szt. Péter elismerően bólint. Ronaldo kerül sorra, ugyanazt a kérdést kapja. Ő találóan így felel: - Amikor focizom, mindenkit egyenlőként kezelek, nem teszek különbséget az emberek között az etnikai hovatartozásuk miatt. Egy riói srác ugyanolyan nekem, mint egy madridi szupersztár. Szt. Péter ismét elimerően bólint. Végül Beckhamhez fordul: - Feltételezem fiam, te csak a labdádért jöttél!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)