Hirdetés

'Napot...

|

Szép napot mindenkinek. Kellemetlen, de holnap bizony már sokaknak beindul a suli. Azt mondom, ma ne gépezzetek. Égessetek nagyítóval hangyát, vagy bármi, csak élvezzétek ki az utolsó pillanatokat. Persze azért remélem nem lesztek annyira elszigetelve az onlinetól, hogy itt ne tudjunk találkozni. Node ne is foglalkozzunk ma még ezzel, hiszen van elég érdekesség, jut mindenkinek :)

A kis David Beckham éppen matekórán ül az iskolában, mikor felszólítja a tanárnő: - David, kérlek számolj el 1-től 15-ig! - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15. - Na de kisfiam, nem felejtettél ki valamit?! - A francba, már megint kihagytam a 11-est!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)