Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes napot mindenkinek ezen a (nálunk) kicsit borongós szombati napon. Akinek esetleg van Diána, vagy József nevű rokona/ismerőse/háziállata/egyéb, ne felejtse el felköszönteni. Hírek szempontjából még meglátjuk, milyen lesz a mai nap, addig is egy kis könnyfakasztó:

Móriczkáékat kéri a tanárnő, hozzanak otthonról egy háztartási ezközt, és mutassák be az osztálynak. Másnap jönnek is a gyerekek. A tanárnő megkérdezi Józsikát: -Te mit hoztál nekünk? -Egy vasalót -mondja Józsika. -És mit mondott anyukád? -kérdi a tanárnő. -Hogy vigyázzak vele, mert ha be van dugva, nagyon forró. -Helyes, helyes. Pistike, te mit hoztál? -Ollót! -mondja Pistike. -És mit mondtak? -Hogy vigyázzak vele, mert éles. -Így van. Móriczka, neked mid van? -kérdi a tanárnő -Nekem a nagypapa lélegeztetőkészüléke -mondja büszkén Móriczka. -És mit mondott? -HHRRGGG, AAZZTTTT NEEEEEE...!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)