Hirdetés

'Napot...

|

Szép jó napot, üdvözlök mindenkit. Borús, esős napra ébredtünk szemptember 25. napján 2004. évünkben. Valószínűleg ma senki nem fog elmenni sokat tekeregni a városba, ilyen időben legtöbben az otthon ülést választják. Igyekszünk tenni róla, hogy aki a GSO-t figyeli, az ne is vegye észre, hogy kint esetlegesen rosszak az időjárási körülmények :). Nem elfelejteni, ezen a hétvégén Kínába látogat a formula 1 nevű versenycirkusz, ahol a teszteken Baumgartner Zsolt kiváló időket ment!

- Jean, mászik a ribizli? - Nem, uram. - Akkor megint katicabogarat ettem. - Hogy hívják azt a ragadozót, amelyik bűnözőket eszik? - Gonosztevő.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)