Hirdetés

'Napot...

|

Üdvözletem, kellemes vasárnap délutánt kívánok. Az ebédtől felfújva lufiként lebegő testünk fenti részén lévő szemek bizonyára szívesen olvasnának valami érdekfeszítő hírt. Sajnos első körbenézésre egyenlőre az ég világon semmibe nem botlottam, de mindjárt megtesszük ezt másodjára és harmadjára is, míg nem lesz valami :). Addig is:

- Mit esznek a kannibálok desszertnek? - Cukormentes Norbit. A férj a halálos ágyán: - Drágám, be kell valljak valamit! - Mit, drágám? - Megcsaltalak. - Tudom, drágám, azért mérgeztelek meg. Éjjel a laktanya kerítésén át próbálnak kiadni ketten egy lopott teherautó féltengelyt. Hirtelen váratlan segítség érkezik, és hárman már boldogulnak. - Kösz! De hogy kerülsz te ide tulajdonképpen? - kérdezi az egyik tolvaj. - Az őr vagyok a toronyból. Láttam, hogy nem megy.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)