Hirdetés

'Napot...

|

Kedves mindenki! Eljött hát a nap, amelyet oly sokan vártunk, és mégtöbben várni fogunk, ha már holnapután lesz. Szombat van, ami azt jelenti, hogy reggel sokáig alvás (aki teheti), sok-sok gémezés (aki teheti), este pedig ha úgy tartja kedvünk, irány a haverokkal a legközelebbi szórakozóhely (aki teheti, persze). Viszont addig még itt egy szép, kissé esős nap, lássuk hírek terén mit tartogat számunkra!

A leányiskola táborba megy, este a táborvezető kikérdezi a lányokat.: - Ki mit csinál, ha egy rabló el akar vinni titeket? - Elfutunk! Egy lány hallgat. - És te mit csinálnál? - Felhúznám a szoknyám... - Te szégyentelen! - Megkérném, huzza le a nadrágját... - Te kis cafka, te! - Aztán meglátnánk, így ki fut jobban.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)