Hirdetés

'Napot...

|

Üdvözletem. 22 fokban ülök, és izzadok. Remélem más jobban bírja a meleget :) Ma délelőtt várható pár érdekesség, így aki teheti, az maradjon velünk. Addig is valaki szóljon rá Aerynra, hogy ne akarja az egérkurzort pofozni, meg a függönyt se karmolgassa :)

A bánatos Kovácsot megkérdezi a barátja: - Miért szomorkodsz? - Tudod, tegnap az anyósom autóbalesetet szenvedett. - Atyaúristen! És? - Megmenekült. A rendőrfőnök talál egy tükröt, és nézegeti benne magát. Egyszer csak odahívja két alattvalóját: - Nem tetszik nekem ennek a fickónak a fizimiskája. Gyanús személyként hozzátok be a kapitányságra! Megnézi az egyik, majd kijelenti, hogy ő soha sem látta az illető alakot. Megnézi a masik is, majd vidáman felkiált: - Mi sem könnyebb, főnök, hiszen minden szombaton szemben ül velem a borbélynál. - Jean, mi az a rúzsfolt a nyakán? - Szájhagyomány uram.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)