Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes napot, üdvözlök mindenkit. Mivel valamelyik nap megint azt álmodtam, hogy Mulder ügynök vagyok, ezért az elkövetkezendő években talán mégis elmegyek az FBI akadémiájára :)) Miközben kedvenc Aerynom épp a papírszemetesben játszik - tudjátok, ez a legújabb hely -, addig hírből van bőven, kezdjünk is hozzá.

A gyerek így szól az apjához : - Mennyi ideje vagy nős, papa ? - Tizenkilenc éve. - És még mennyit kell letöltened? - Mit játszanak ma a színházban, Jean? - A VIII. Henriket uram. - Azt sajnos nem tudnám élvezni, mert nem láttam az előző hetet. A medve épp meg akarja verni a nyuszikát, amikor megjelenik egy fekete álruhás, fekete kalapos idegen álarcban, és egy karddal. Elkergeti a medvét, de mielőtt távozik, egy z betűt beleír egy fába a kardjával. Mire nyuszika: - Köszönöm Zuperman.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)