Hirdetés

'Napot...

|

Hát, megkésve bár, de törve nem, újra itt vagyunk, hogy boldogítsuk a jónépet... meg hogy kitegyünk pár híret, amirúl úgy véljük, mindenképp tudnotok kell. Hát... sok nincs, de még fiatal az este, várjuk ki a végét. Én személy szerint kiteszem amik most előfordultak, aztán bekenem valamivel a vállamat, mert leégett... tudjátok Ti, hogy odakint süt a nap?!

- Hallom, a feleséged válni akar! - Igen, egy hülye feminista agyrém miatt. Feldühödött, mert kinyitottam az autónk ajtaját, és segíteni akartam neki kiszállni! - Ne mondd! Pusztán azért akar válni, mert udvarias voltál vele? - Igen, bár valószínűleg az is közrejátszott, hogy közben 120-szal mentünk az autópályán. Ismerősöm felesége kijelentette,hogy női estre megy, beült a Volvoba, és elhajtott. A férje nyugodtan megnézte a meccset a TV-ben, ivott néhány üveg sört, és elment aludni. Felesége hajnalban kissé ittas állapotban jött haza, ezért a hapsi kora reggel kipattant az ágyból szemügyre venni az autót, nincs-e valahol rajta sérülés? Nos a kocsi kifogástalan állapotban volt, mégis később elváltak!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)