Hirdetés

'Napot!

|

Kellemes szombatot mindenkinek! A tábort szervezők hamarosan megérkeznek a helyszínre és elkezdik a berendezkedést, hogy mire a többiek odaérnek, készen álljon minden. Én vállaltam magamra, hogy egész idő alatt próbálom tartani a frontot a GameStar Online-on, amíg a többiek süttetik a hasukat Almádin... (+!%$đ&!!!). Bele is kezdenék, mert van mit kitenni.

Az állatorvos a műtét végén összevarrja az elefántot. - Minden rendben ugye nővérke, nem hagytunk egy műszert sem a páciensben? ... Nővérke! ... NŐVÉRKE!!! Átmegy a piroson két egyetemista, és a rendőr meg akarja büntetni őket. - Na, fiúk ez most ezer forintotokba fog kerülni. - Na de biztos úr, mi szegény egyetemisták vagyunk nincs pénzünk. - Nem érdekel! Ezer forint. - Ne büntessen meg, tudja, siettünk az előadásra, azért szaladtunk át a piroson. - Nem érdekel! Ezer forint. - Ne de biztos úr! Megérthetne minket. Maga is volt egyetemista! - Na jó menjetek!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)