Hirdetés

'Napot...

|

Szép napot minden kedves olvasónak. Berkenye mester épp most dobott rám egy SMS-t, mely szerint "Jaj, elaludtam. Sietek" :D Szerintetek tényleg elaludt? :P Ez az SMS biznisz elég jó cucc, kiváltképp akkor, ha extra kifogásokat akarunk generálni. Na jó, nem akarom bántani, csak mivel mondta, hogy még nincs gépközelben, gondoltam hírezek nektek csöppet. Mindjárt egy egészen fontos "aprósággal" kezdeném, a'la Microsoft... :)

Két szőke nő áll a buszmegállóban és várják a debreceni buszt. Hamarosan jön is egy. Odamegy egyikőjük és megkérdezi a sofőrtől: - Ez a busz elvisz Debrecenbe? - Nem! Odamegy a másik is és megkérdezi: - És engem?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)