Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes szombat "reggelt" mindenkinek :) Azt hiszem senki sem bánná, ha most egy hétig ez a pihenőnap ismétlődné, és bár kicsit hűvös, az idő is remek odakint. Hírek tekintetében is az a helyzet, hogy érdemes maradni, ugyanis van jónéhány érdekesség. Addig is kezdjünk valami nevettetővel:

Egy katonai teherautó elakad a sárban. Egy perccel rá megjelenik egy tiszti Jeep négy tiszttel. A tisztek kitolják a teherautót a sárból, majd az egyik megkérdezi a sofőrt: - Mit szállít maga? - Ezredes úrnak jelentem, harminchat újoncot. Háború van. Az ezredes félti a lányát, ezért magával viszi az ezredéhez. De itt is fél, hogy megerőszakolják, ezért behelyez egy pengét a lánya micsodájába. Másnap látja a zuhanyozóban, hogy 999 katonának négybe van hasadva a micsodája. Az utolsónak nincs. Azt mondja az ezredes: - Na fiam, te tisztességes voltál, ezért kitüntetlek! De mielőtt megkapnád a kitüntetésed, mondj pár szót ezeknek a mocskoknak. Mire a katona: - Szak akt akahtam mombani, hod motkok vattok!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)