Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek. Aki eddig esetleg nem ebédelt volna, az gyorsan falja fel a konyhát hűtőstől. Ma délelőtt befutott néhány új videó, amelyek mindegyike nem mellesleg ismételten E3-as trailer. Amíg ezekre, no és néhány friss bejelentésre sort kerítünk, olvassunk egy viccet:

A jogi egyetem záróvizsgáján az utolsó két diák izzad a kihúzott tétele felett. - Jöjjön kolléga! - szólítja az egyiket a professzor. - Na kolléga... Tudja a tételt? - Háát... Nem jut eszembe semmi. - válaszol a nebuló. - Hát kolléga, akkor maga nem lesz kolléga. - Professzor úr! Lehet egy ajánlatom? - Halljuk! - Ha fel tudok Önnek tenni egy olyan jogi jellegű kérdést, amire nem tud válaszolni, beírja az ötöst? - Ilyen pofátlan kérés 40 éves tanári pályafutásom alatt nem volt, de lássuk! - Rendben. Mi az ami egyben törvényes, de nem jogos, jogos de nem törvényes, és se nem törvényes, se nem jogos? Pörögnek a kódexek, izzad a professzor úr, de nem tudja a választ. - Rendben, megfogott, itt az ötös és takarodjon innen! - Na, halljuk az utolsó mit produkál! - szólítja az utolsó diákot. - Professzor úr... Én sem tudom ezt a tételt... - Hát mi van ma itt? - fortyan fel a professzor. - Rendben... Hallotta az előző diák által feltett kérdést? - Hallottam - felel a diák. - Rendben. És tudja rá a választ? - Tudom. - Tudja? Akkor ha megmondja, átengedem egy kettessel. - Rendben. Szóval az, hogy a professzor úrnak van ugye egy 20 éves felesége, az törvényes, de nem jogos. Azt, hogy a feleségét az előző diák kefélgeti, az jogos, de nem törvényes. Az pedig, hogy ezért Ő most ötöst kapott, én meg kettest, az se nem törvényes, se nem jogos...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)