Hirdetés

'Napot!

|

Kellemes keddet! Ma már reggel is elég hírt találtunk, de sajnos a Valve még mindig nem jelentkezett semmivel, kivéve a The Ship című multiplayer móka újabb frissítésével a Steam-en keresztül. Ha jól tudom, jövő héten lesz a GameStar kupa valahol a Balatonon. S ha minden jól megy, találkozhattok velünk ott is, illetve persze majd az augusztus 6-án kezdődő GameStar táborban is Kecskeméten. Jó sokan jelentkeztetek, biztos frankó lesz :)

A falusi orvos iszonyatos sebességel száguld végig a falu főutcáján. - Vigyázz - figyelmezteti a felesége -, mert megállít a rendőr! - Nem hiszem. Azt mondtam neki, hogy egész nap maradjon ágyban.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)