Hirdetés

'Napot!

|

Zseniális! Rájöttem, miért fagynak le a játékaim egy idő után: túlmelegszik a videokártyám... A délelőttömet azzal töltöttem, hogy minden ventilátorral hűtött kütyümet kiporoltam a gépemben és láss csodát... :) A sok tüsszentés meghozta gyümölcsét, úgyhogy ma talán már ki is tudom próbálni a F.E.A.R. Combatot. Még mindig elég sokan töltik, nem gondoltuk volna, hogy ekkora népszerűsége lesz. Akinek gondja támadna a regisztrációval, az nyugodtan érdeklődjön a fórumon vagy kommentben.

Nászútra utazik a fiatal pár. A feleség anyja a lánya lelkére köti, hogy írjon, amint tud. Hamarosan megérkezik az első levél: egész nap esik az eső, és egész nap a szobában gubbasztunk. - Te papa - szól az asszony az urának -, mit jelent az, hogy gub?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)