Hirdetés

'Napot!

|

Végre egy olyan nap, amikor már "reggel" is nagyszerű hírekről, képekről és videókról számolhatunk be! Lesz itt minden, mint Bécsben, ahogy ender mondaná. További jó hír, hogy előfizetőink ma már biztosan kézhez kapják a szeptemberi GameStart, amely a szokásostl eltérően megdöbbentően feltűnő címlappal és két darab dupla DVD-vel jelentkezik. Nem szabad azonban azt sem elfelejteni, hogy októberi számunk jubileumi lesz! No de erről majd később... :)

Két skót taxit fogad. Már közelednek az úticéljukhoz, mikor az egyikük előkészíti a pénztárcáját. Mire másik: - Hová sietsz? Még nem értünk oda. Addig hátha karambolozik.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)