Hirdetés

'Napot!

|

Szép jó napot mindenkinek! Remélem sikerült kiheverni a bejglik és a sütemények okozta kómás állapotot :). Sajnos ez a nap kifejezetten hírmentesen indul, alig találni valami érdemleges morzsát, amin elcsámcsoghatunk, de ezt ellensúlyozva egy jó kis vicc adaggal indítjuk a napot.

Hirdetés

A programoz megy haza jjel egykor rszegen a munkahelyrl az albrletbe. Egyszer csak el veti magt egy kicsi bka. Mivel nem sikerl elsre rugrania a kis jszgra, a bka gyorsan kiablni kezd: - Programoz! Programoz! n egy elvarzsolt, szpsges kirlykisasszony vagyok, akit egy gonosz boszorka vltoztatott t! Cskolj meg, akkor visszavltozom, s mr mint bbjos kirlylny megcskollak! - H-h. - mondta a programoz, s zsebre tette a bkt. A 4-es villamoson egyszer csak hallja, hogy a bka mocorog a zsebben, ht kiveszi: - Programoz! Programoz! Cskolj meg, megltod, szp kirlylenny vltozom, utna egy egsz htig azt csinlsz velem, amit akarsz! - H-h. - s zsebre teszi. Hazar, megint rzi, hogy mocorog a bka. - Mondd mr meg, mirt nem akarod, hogy visszavltozzam kirlylenny, s egy ll htig minden kvnsgod teljestsem? - Tudod, kirlylny, rengeteg a munkm, stresszben lek, alig vagyok otthon, egy kirlylny pp lenne a htamon. De egy beszl bka - h-h - az cool!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)