Hirdetés

Napot! 2010.08.28.

|

Tiszteletem minden korán és későn kelő olvasónknak. Olyan gyors volt a mai reggel, hogy magam is lemaradtam róla, sebaj, majd megnézzük az ismétlést.

Hirdetés

No kérem, illene valamivel megmagyaráznom, hogy miért csak most adunk életjelet magunkról, de a családi drámától a költözésen át egészen a harmadik típusú találkozásig számos homokszem került olajozott gépezetünk fogaskerekei közé.



Viccel is szolgálnék örömmel, de pillanatnyilag egy se jut eszembe. Viszont feltennék egy találós kérdést, melynek megfejtője élethossziglan élvezheti megbecsülésemet. Értékes ajándék, ne fecséreljétek el!

Szóval a kérdés: Miért pont 42 az élet értelme?
Indoklást minimum kétoldalas esszé keretében kérném a chavamegintnemvettebeadilibogyojat@eljenchava.de oldalra küldeni. Pusszantás!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)