Hirdetés

'Napot + FONTOS Infók!

|

Szép pénteket mindenkinek! Hamarosan véget ér az idei GameStar tábor. A szerkesztők egy része már hazajöt, a többiek pedig segédkeznek a holnapi rendrakásban. Remélhetőleg nem hagytunk magunk után túl nagy kupit a suliban :) Nemsoká összedobok még egy kis összefoglalót az indulás óta eltelt eseményekről. Forcecaster azalatt is jól tolta a hírezést, amíg mi süttettük a... szóval amíg a táborozóinkkal foglalkoztunk, így aztán semmi lényegesről nem maradtatok le. Mi viszont igen. Rögtön kitesszük az új címlapot és tartalmat is, csak előbb átrágom magam én is a másfél ezer levelen, hogy kiválogassam a spamek közül a hasznosabb irományokat, illetve talán még ma sikerül kipróblni az új demókat is. De mindenekelőtt lássuk a friss híreket! FONTOS: Már jelezték páran, hogy nem találják az augusztusi DVD-n a GSTV adásában a Team Fortress történelmet és a WoW Extravaganzát. Sajnálatos kavarodás miatt ezek a lemez kezelőfelületében valóban nem látszódnak, de attól még a DVD-n rajta vannak a gstvextra mappán belül. Ne duplakattintással, hanem jobb katt -> Megnyitással keresgéljetek a korongon! A hibáért ezúttal is elnézést kérünk.

A texasi kislány boldogan újságolja a mamájának: - Képzeld, Joe meg fogja kérni a kezemet! - Azt mondta, elvesz? - Nem, de már lelőtte a feleségét.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)