Hirdetés

'Napot... a kibontás!

|

Üdv! Mivel elég sokan kértétek, hogy legyen lehetőség visszaállítani a hírezést "régi" formátumába, ezért kicsit módosítottunk. Az aktuális napi hírek résznél (lenti képen látható) egy frappáns "Kibontás" nevezetű gomb látható - igen, kommentekben várom a jobb elnevezést :) Ez, az aktuális híreket egy kattintásra kibontja. A jövő héten leprogramozzuk azt is, hogy minden regisztrált felhasználó, saját magának beállíthatja, hogy állandóan nyitva legyen. Sajnos szükségessé vált az ilyen szintű "becsukása" az oldalnak, mert sokszor annyi hír volt, hogy már délelőtt 10 órakor eltűntek az elsők a főoldalról. Nem is beszélve arról, hogy így a főoldal betöltése is gyorsabb lett, persze itt leginkább a gyengébb nettel rendelkezők jártak jól. Várom tehát a jobb elnevezést a gombra, hirtelen nem nagyon jutott más az eszünkbe :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)