Hirdetés

Narcosis - márciusban jön a vízalatti horror

|

A horror műfaj rajongói hamarosan a rettegés új mélységeibe merülhetnek el. Mondjuk a víz alá.

Hirdetés

A Honor Code bejelentette, hogy vízalatti, belsőnézetes horrorjátékuk március 28-án érkezik. A bejelentés örömére a csapat kiadott egy tucat screenshotot és egy új trailert.

A Narcosis eredetileg egy tanulói projektként kezdte, aztán hamar túlnőtt azon. A sztori szerint egy ipari balesetet követően a víz alá kerülünk egy féltonnás, járó koporsóban. A páncélunkban kapunk levegőt, és megkönnyíti a vízalatti felderítést, de nem ment meg bennünket a mélység veszélyeitől.

Szükségünk lesz fegyverekre, gyors reflexekre és nyugodt idegekre. Utóbbira már csak azért is, mert ha elkezdünk szaporán lélegezni, akkor gyorsan elfogy majd a levegőnk.

Izgalmas kalandnak hangzik, amit mindnyájan kipróbálhatunk majd. A Narcosis megjelenése március 28-án várható PC-re (Oculus Riftre is), valamint Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)