Hirdetés

Narnia Krónikái: A Hajnalvándor útja trailer

|

Karácsony előtt néhány nappal tűzik műsorra a filmszínházak a Narnia Krónikái harmadik felvonását.

Hirdetés

C.S. Lewis J.R.R. Tolkien kortársaként és barátjaként teljesen más irányból közelített az akkor hivatalosan még nem is létező fantasy irodalomhoz. Barátjával ellentétben nem az angolszász népek őseposzát szándékozott megírni, sokkal inkább újonnan meglelt keresztény hitét is világfelfogását próbálta a gyermekek számára is befogadható formában visszaadni.



A Narnia Krónikái: A Hajnalvándor útja (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader) a hétkötetes mű harmadik darabját dolgozza fel a Walden Media gondozásában. A korábbi részeket forgalmazó Disney a Caspian herceg vártnál alacsonyabb bevételei miatt kihátrált a projekt mögül, helyére viszont belépett a 20th Century Fox.



A történet szerint a fiatalabb Pevensie testvérek, Edmund és Lucy, valamint unokafivérük, Eustace Scrubb egy festménynek köszönhetően ismét (Eustace először) Narniában találják magukat, mégpedig a világ végére hajózó Hajnalvándor fedélzetén. Caspian herceggel, Aslannal és más barátokkal karöltve a Magányos szigeteken túlra hajóznak, ahol rabszolga kereskedőkkel, sárkányokkal, tengerlakó népekkel és számos varázslatos teremtménnyel találkoznak, miközben szívük, lelkük és szellemük ereje próbára tétetik.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)