Hirdetés

Nascar Heat 2 - ősszel ismét az oválpályára gurulhatunk

|

A Monster Games idén is játékba ülteti Amerika egyik kedvenc autós sportját, ráadásul azt ígérik, a tavalyi részhez képest nagy ugrásra számíthatunk.

Hirdetés

Ugyan a Nascar izgalmait más játékokban is átélhetjük, a széria rajongóit valószínűleg inkább a teljes egészében a sorozat köré épülő hivatalos játékfeldolgozás érdekli. A Monster Games tavalyi visszatérésével érkező Nascar Heat Evolution felemás fogadtatásban részesült, de a Nascar Heat 2 az ígéreteik szerint fontos javításokat hoz.

Hirdetés

Ezekkel kapcsolatban a bejelentést kísérő közlemény elég szűkszavúan fogalmaz és csupán annyit tudtunk meg, hogy a 2017-es szezon szabályait, pályáit és versenyzőit a játékba építő változtatások mellett "továbbfejlesztett online multiplayer és mélyebb karrier mód" érkezhet majd. Mindenesetre a szeptember 12-én esetleges megjelenésig több izgalmas feature-t is lelepleznek, amiket részben valódi Nascar-pilóták segítségével dolgoztak ki.

Ezek közül az első, amit megismerhettünk, a több versenyből álló többjátékos tornák bevezetése volt. Idén is a Toyota versenyzői közül választhatják ki, ki kerül a játék borítójára.

Mit szóltok a bejelentéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)