Hirdetés

Nascar Heat 2 - gameplay videó hozza el az izgalmakat

|

A Monster Games tolmácsolásában idén is átélhetjük Amerika egyik kedvenc autós sportját, a Nascart, amely a fejlesztők ígérete szerint újabb szintre fog lépni az eddigiekhez képest.

Hirdetés

A Monster Games tavaly ugyan már megpróbálkozott a Nascar élmény teljes átadásával a Nascar Heat Evolutionnel, de tekintve, hogy milyen felemás fogadtatásban részesült a projekt, azzal valószínűleg nem hencegnének. Viszont a következő felvonásra azt ígérték, hogy sokkal többet nyújtanak majd a sport szerelmeseinek. Ebbe kóstolhatunk most bele. 

Hirdetés

A 704Games és a Monster Games előhozakodtak a legújabb játékuk, a Nascar Heat 2 legelső gameplay trailerével, amely ugyan egy perces sincs, viszont bemutatja a versenycím legfőbb erényeit: a továbbfejlesztett grafikát és törésmodellt, a karrier módot, a 40 verdát felsorakoztató online multiplayert és a két főt támogató helyi többjátékos módot, természetesen a 2017-es szezon szabályaival, pályáival és versenyzőivel felvértezve. Valahogy így kell elképzelni: 

A Nascar Heat 2 szeptember 12-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)