Hirdetés

Nascar Heat 4 - ősszel újra száguldhatunk

|

Folytatódik a Nascar Heat széria, a legújabb epizódhoz már trailert is tudunk mutatni.

Hirdetés

Nagy a gyanúnk rá, hogy a Monster Games és a 704 Games franchise-a nem azért folytatódik, mert az egyes részek olyan jól teljesítenének (mindegyik epizód 65 körüli értékeléssel tanyázik a MetaCriticen), sokkal inkább köti őket a szerződés, hogy kiadjanak évente egy újat. Tavaly a Nascar Heat 3 nem sok vizet zavart, ennek ellenére most egy évvel később megkapjuk a negyedik játékot is. 

Hirdetés

A Nascar Heat 4 olyan újdonságokkal igyekszik felhívni az autósport rajongóinak figyelmét, mint a mélyebb karriermód és a továbbfejlesztett grafika, ráadásul 38 pályát és 150-nél is több különböző csapatot tartalmaz, köztük olyan hírhedt versenyzőkkel, mint Kevin Harvick. 

A Nascar Heat 4 valamikor szeptemberben fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)