Hirdetés

National Geographic - Új szereplő a videojátékok piacán

|

A patinás National Geographic Society új élményt kínáló játékokkal szeretne betörni a farkastörvények uralta piacra.

Hirdetés

Az 1888-ban Washington D.C.-ben alapított Nemzeti Földrajzi Társaság a földrajz, a régészet, a természettudományok, a környezet megóvása, a történelmi jelentőségű emlékhelyek konzerválása, továbbá a világ kulturális sokszínűségének és történelmének tanulmányozására jött létre. A 8.5 millió taggal, számos nyelven megjelenő, rendkívül magas színvonalon készülő magazinnal és saját TV-csatornával rendelkező társaság az idő hívásának engedve új csatornákon kívánja eljuttatni a fiatalabb generáció tagjaihoz a napról napra bővülő tudásanyagot.

best_photo_of_national_geographic_01.jpg


Bizony a videojátékokról van szó, és a tervek szerint saját fejlesztésű alkotások mellett az iparág vezető fejlesztőivel és kiadóval együtt készült művek kiadására kerül sor már a nagyon közeli jövőben is. A Namco Bandai Games America és a Sony Computer Entertainment már hosszú távra szóló stratégiai partnerként tekint a Paul Levine és Chris Mate (Take Two és Bethesda) vezette National Geographic Games-re.
A jelenlegi elképzelések szerint a multiplatform alkotások Wii, DS, PS3 (és PSN), PC és mobiltelefon platformokra érkeznek.

best_photo_of_national_geographic_06.jpg


November 2008

* National Geographic - "Herod's Lost Tomb"
* Namco Bandai - "National Geographic: Panda"
* Sony - "National Geographic: Africa"

December 2008

* National Geographic - "Sudoku Traveler: China"

2009

* National Geographic - "Rain Forests"
* National Geographic - "Greencity"
* National Geographic - "From the Bottom Up"

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)