Hirdetés

Nature - Újabb innovatív RTS az Ubisofttól

|

Bár eddig nem ért el átütő sikert, a francia kiadó továbbra keresi a műfaj evolúciójának következő lépcsőfokát.

Hirdetés

Úgy vélem, abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az elmúlt években az Ubisoft volt az egyetlen olyan kiadó, amely megkísérelte felkavarni a valósidejű stratégiák lassan poshadó állóvizét. Az akció- illetve szerepjátékos elemek beépítése már régóta nem számít újdonságnak, mégis megrekedt ezen a ponton a műfaj. Ezért számítot eredeti ötletnek a Tom Clancy's EndWar hangvezérlése, és megjelenés előtt álló R.U.S.E. megtévesztésre épülő taktikája, illetve érintőképernyős megoldása.



A következő versenyző egyelőre a Nature fantáziacímet viseli a sajtóban, ugyanis a valósidejű stratégia és szimuláció természeten alapuló ötvözetét fogja megtestesíteni. Hogy a gyakorlatban mindez mit jelent, egyáltalán milyen játékmenetet takar, azt egyelőre a fantáziánkra bízzák. Benjamin Dumaz dizájner rezüméjéből csak annyi derül ki, hogy a természet témakörére épül, az Ubisoft Montpellier és egy francia, mesterséges intelligencia kutatására szakosodott laboratórium együttműködésében.




A várható megjelenést, illetve a támogatott platformok körét illetően szintén a sötétbe tapogatózunk. Miután egy első látásra kísérleti jellegű projektről van szó, könnyen meglehet, hogy sosem kerül a nagyközönség elé, amit nagyon sajnálnék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)