Hirdetés

Gyönyörű lenne a Jak 2 a CryEngine motorral

|

Egy lelkes grafikus a Naughty Dog egyik közkedvelt klasszikusát szeretné feltámasztani a CryEngine segítségével.

Hirdetés

Mostanság mindannyian azt várjuk, hogy végre megjelenjen az Uncharted 4 és átélhessük a Naughty Dog méltán népszerű kalandorának legújabb kalandját. Viszont sokan elfeledkeznek arról, hogy a cégnek van még néhány emlékezetes figurája, mint például a PlayStation 2 platform egyik legismertebb duója, Jak és Daxter.

A furcsa páros kalandjait eddig összesen négy játékban ismerhettük meg  (3 platformer és egy pedig autóversenyzős), viszont azóta legfeljebb csak a PSP-n találkozhattunk velük. Ezen szeretne most változtatni Floordan (akit a DeviantArton is lehet követni), aki Jak 2 Renegade: Reborn néven kezdte el reprodukálni a sorozat második részét a CryEngine segítségével.

Az eddigi eredményekről egy rövid videót is csinált, amin egy nagyon szépen kidolgozott pályát láthatunk, természetesen játékmenet nélkül, hiszen egy nagyon korai munkáról van szó. Arról persze egyelőre nem beszélt, hogy ebből most lesz-e valaha is teljes játék, de mindenesetre jó látni, hogy a rajongók nem feledkeztek meg a sorozatról.

Nektek hogy tetszik? Melyik régi játékhoz látnátok szívesen egy modern feldolgozást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)