Hirdetés

Multiplayer játékot fejleszt a Naughty Dog?

|

Legalábbis erre enged következtetni egy álláshirdetés.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a jövőre érkező The Last of Us: Part 2 nem tartalmaz majd multiplayer játékmódot, éppen ezért is nagyon izgalmas az az álláshirdetés, amelyet nemrég tett közzé a Naughty Dog csapata. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat játékdizájnere, Vinit Agarwal által a Twitterre posztolt felhívásban ugyanis kifejezetten online rendszerekkel foglalkozó programozót keresnek. Mivel következő bejelentett játékuk esetében nem lenne sok értelme egy ilyen pozíciónak, a legtöbben egyből arra gondolnak, hogy a Naughty Dog már a The Last of Us: Part 2 utáni időkre készül. Ha pedig ez igaz, akkor a jelek szerint egy multiplayer móddal is felvértezett videojátékon fognak dolgozni. 

A első The Last of Usban ugyan messze nem volt tökéletes a multiplayer, de azért elég sokan kedvelték a Factions játékmódot. A folytatásból ez a fejlesztők közleménye szerint azért marad ki, mert minden energiájukat az egyjátékos élményre szeretnék összpontosítani. Nem szabad azonban elfelejteni, korábban már volt szó arról, hogy a Factions nem tűnik el véglegesen, valamilyen formában vissza fog térni, és mikor ez megtörténik, bizony nagyot is üt majd. Egyes elképzelések szerint ez egészen konkrétan azt jelenti, hogy a Factionsből egy különálló játék fejlődhet ki, ami majd PS5-re jelenhet meg 2020 végén. 

Szerintetek érdemes lenne egy külön multiplayer játékot felhúzni a Factions módra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)