Hirdetés

Uncharted 4 - amikor a művészek mutogatják képeiket

|

Egy művészeti iskolában tettek látogatást a Naughty Dog munkatársai, akik meséltek munkájukról, majd mutattak képeket is. Ilyen osztályfőnökit akarunk mi is.

Hirdetés

Egy esemény során, amit a Gnomon School of Visual Effects tartott Hollywoodban felbukkantak az Uncharted 4: A Thief’s End művészei, akik örömmel meséltek a tanoncoknak alkotásaikról.

A textúrákat pingáló Ana Cho és Alice Gionchetta, a konceptuális tervező Aaron Limonick és környezet modellező Adam Littledale meséltek arról, hogy milyen eszközöket használhatnak, hogy milyen környezetben tették mindezt. Ami nekünk érdekes az az, hogy mindezt rengeteg képpel illusztrálták is, amelyek felvillantják a játék magával ragadó látványvilágát. Mivel 23 képről van szó nem ágyazzuk be az összeset, de ha valaki a lentieken kívül még megnézne ezt-azt az a galériában találja a többit.

Az Uncharted 4: Thief’s End megjelenés jövő év elején várható PlayStation 4 konzolra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)