Hirdetés

Naval War: Arctic Circle - a tengeri RTS új fejlesztői videója

|

A Paradox tengeri stratégiájáról eleddig nem túl sok szó esett ezeken a hasábokon.

Hirdetés

Való igaz, a magyar nem épp egy tengeri nép - úgy volt tengernagyunk az elmúlt évszázadban, hogy nem volt hozzá tengerünk. 

Ennek ellenére a gamerek között van egy szűk réteg, amely nagyon szereti a tengeri stratégiákat - főleg a taktikai jellegű csatározásokra gondolok itt. A játék helyszíne a norvég és brit partok, Izland és Grönland környéke, észak-Amerika keleti partjai és az északi-nyugati átjáró. A konfliktus résztvevői A NATO, az Orosz konföderáció, az Északi országok Szövetsége és az Egyesült Államok. A játékban két kampány van - az egyik az orosz, a másik a NATO. 35 millió négyzetmérföldnyi tengert és partvonalat találunk a Naval Warban, ahol valós időjárási és harci helyzetek szimulációjával találkozunk modern flottákat irányítva. 

Lássuk a tengeri RTS legújabb fejlesztői videóját az időjárásról és a radarról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)