Hirdetés

NBA 2K Playgrounds 2 - bekerült a cross-play, szinte mindenki együtt játszhat

|

Nem nehéz kitalálni, hogy kik maradnak ki a közösködésből.

Hirdetés

A Sony még mindig nagyon óvatosan kezeli a cross-play témakörét, jelenleg csak a Fortnite és a Rocket League játékosai játszhatnak egymással platformtól teljesen függetlenül.

Hirdetés

Ugyanakkor más cégek pozitív dolognak látják a játékosok összeeresztését. Az NBA 2K Playgrounds 2-höz a napokban érkezett egy frissítés, ami egy új pálya, néhány öltözék és szerkesztőben használható cucc mellett aktiválta a cross-play-t, így a PC-s, az Xbox One-os és a Nintendo Switch-es játékosok annyit és úgy játszanak együtt, ahogy szeretnének. A PlayStation 4 nem meglepő módon nincs a listán, PS4-esek továbbra is csak az ugyanezen platformon játszókkal pörgethetik a meccseket.

Remélhetőleg a következő generációban már mindenki a tűz köré ülhet, és kézenfogva énekelhetünk dalokat, mint egy nagy család.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)