Hirdetés

NBA 2k12 - Control trailer

|

Elvileg ez a videó az Xbox 360 irányításhoz készült, de akár PC-sek vagy PS3-as tulajok is tanulhatnak belőle.

Hirdetés

Sajnos egyelőre kevés a remény, hogy hamarosan elindulna az NBA legújabb idénye - így nekünk, rajongóknak egyelőre nem marad más, mint a hamarosan megjelenő NBA 2k12-t nyüstölni.

A kicsit lejjebb látható filmből meg lehet tudni,hogy támadásban melyik speciális mozdulatot hogyan lehet végrehajtani - a legegyszerűbb dobástól kezdve a Fadeaway Jumperen keresztül a horgokig szinte minden offenzív mozdulatot beleépítettek a játékba, ezeket hamar ki is lehet próbálni. Általában a bal analó stickkel kell kezdeni a mókát, aztán lehet variálni a többi gombbal. figyelem! Minden évben javaslom a PC-s játékosoknak, hogy vegyenek joypadot. Most előre szólok - az NBA 2k12 joypaddal az igazi!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)