Hirdetés

NBA 2k12 - Momentus trailer

|

Egyelőre úgy néz ki, a szezon sajnos elmarad - még a sztárok is azon gondolkodnak, hogy átjönnek Európába játszani addig.

Hirdetés

Legalább videó-játék univerzumban megrendezésre kerül a következő NBA szezon, amelyben a mai sztárok mellet igaz, régi legendák is részt vesznek majd.

A Momentus trailer nem más, mint igen látványos jeleneteket tartalmazó válogatás. A történeteben egyébként önmagában nem ez a szenzációs, hanem az, ghoy sokszor el sem lehet dönteni, hogy az adott jelent valóságos, vagy a játékból van. Például Nowitzki ráhajít egy hármast, ami be is megy - ahogy hátrafelé szalad a kezei a magasban az ujjaival hármat mutat: tipikus Nowitzkis viselkedés. Vagy ahogy Rajon Rondo cikázik az ellenfelek között és cizzert dob. Esetleg amikor Jordan berepül és zsákol ésatöbbi, ésatöbbi...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)