Hirdetés

NBA 2K17 - megvan, ki kerül a Legend Edition borítójára

|

Természetesen idén is visszatér az NBA 2K sorozat, de Michael Jordan helyett most egy másik legenda köré épül a Legend Edition.

Hirdetés

Az NBA 2K16 különleges, gyűjtői kiadását, a Legend Editiont azok szerethették a legjobban, akik az NBA valaha volt egyik legnagyobb sztárja, Michael Jordan rajongói. 

Itthoni idő szerint holnap hajnalban játssza utolsó mérkőzését Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers legendás játékosa, aki húsz éve töretlenül a csapat tagja. Az ő karrierjének állít emléket az NBA 2K17 Legend Edition, melyben az alapjáték mellett megtalálható egy limitált kiadású poszter, két Kobe Panini kártya, egy Black Mamba kontrollerskin, digitális tartalmakat tekintve pedig 30 000 virtuális fizetőeszköz a játékhoz, egy MyTeam Bundle + (benne három paklival, köztük garantált Kobe lapokkal), Nike Kobe 11 cipők, Kobe #8 Mitchell and Ness mez, és egy Kobe kapucnis pulóver.

A játék maga szeptemberben fog megjelenni PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, de egyelőre még nem tudni, a Legend Edition mely platformokra lesz elérhető. Várhatóan PC-re, PS4-re és One-ra, ami már csak azért is valószínű, mert ez az NBA 2K16 esetében is így volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)