Hirdetés

NBA 2K18 bejelentés - Shaq lesz az egyik borítón

|

Az NBA 2K18 elég szűkszavú bejelentéséből csupán a megjelenési dátum és a különleges kiadások tartalma derült ki.

Hirdetés

Nem nagy meglepetés, hogy idén is új rész érkezik a 2K Games kosaras sorozatában, de ma le is leplezte a kiadó az NBA 2K18-at. Más kérdés, hogy valódi trailert, vagy a fontosabb újításokkal kapcsolatos infókat nem kaptunk.

Hirdetés

A legfontosabb tudnivaló, hogy szeptember 15-én rajtol el minden platformon az NBA 2K18, amibe idén a PC, PS4 és Xbox One mellett a Nintendo Switch is beletartozik. Egy mókás trailerrel leleplezte azt is a 2K, hogy a Legend kiadások borítóján nem más lesz, mint Shaquille O'Neal. A többes számot az indokolja, hogy érkezik egy Legend Gold változat is a játékból.

A Legend kiadásban egy csomó játékbeli cuccot, öt gyűjthető Shaq kártyát, Shaq MyTeam matricákat és egy, a legendát ábrázoló posztert találhatunk, a Legend Gold Editionben pedig ezeken felül még öt gyűjthető kártya és egy lentikuláris borító kapott helyet.

Arra még nem derült fény, mikor mutatnak be további részleteket, vagy esetleg játékmenetet az NBA 2K18 készítői.

Mit szóltok a bejelentéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)