Hirdetés

NBA 2K18 - így lesz belőle egy kicsit The Sims

|

Az NBA 2K18-ban egy nyílt világban mászkálhatunk saját játékosunkkal, öltöztethetjük, gyakorolni küldhetjük, tetoválást csináltathatunk neki a városban, miközben összefuthatunk más játékosokkal is.

Hirdetés

Elég fura evolúció zajlik épp a sportjátékok világában. Ahelyett (vagy inkább amellett), hogy a fejlesztők a játékmenetet próbálják a lehető leginkább realisztikussá tenni, olyan módokat, funkciókat is beépítenek, amik a beleélést segítik.

Hirdetés

A FIFA 18-ban például egy RPG-kben látottakhoz hasonló dialógusrendszert használva kell tárgyalnunk majd az átigazolásokról, az NBA 2K18-ban pedig adott lesz egy nyílt világ, amiben szabadon mászkálhatunk. Különböző boltokban szerelkezhetünk fel, gyakorolhatunk az edzőteremben vagy a játékteremben, játszhatunk másokkal, vagy összefuthatunk a borbélynál Kyrie Irvinggel.

Emellett újdonság a Road to 99 is, ami a saját játékos fejlesztéséért ad jutalmakat módtól függetlenül.

Az NBA 2K18 szeptember 19-én jön PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra, valamint Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)