Hirdetés

NBA 2K20 - saját trailert kaptak a loot boxok

|

Az NBA 2K20 új előzetese alapvetően a MyTeamet népszerűsítené, de inkább olyan, mint egy szerencsejáték-hirdetés.

Hirdetés

Az NBA 2K játékok MyTeam módja hasonló az EA Sports fejőstehenéhez, az Ultimate Teamhez, amely elképesztő mennyiségű bevételt termel az Electronic Arts számára és nyilván ez a cél lebeg a Take-Two döntéshozóinak szeme előtt is. 

Hirdetés

Az alábbi trailer eredetileg a továbbfejlesztett MyTeamet hivatott bemutatni, amelyben a véletlenszerűen eső kártyákból állíthatjuk össze az álomcsapatunkat a kosarasokból. Csakhogy az NBA 2K20-ban nem csupán ez a loot box található meg, hanem olyan már-már szerencsejátéknak minősülő funkciók is, mint a Pachinko-stílusú játékgép vagy éppen a szerencsekerék. Ezek persze nem meglepőek a virtuális NBA rajongói számára, ugyanakkor a loot boxok körüli felhajtás miatt most minden eddiginél feltűnőbbek. 

Az NBA 2K20 megjelenése szeptember 5-én várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)