Hirdetés

NBA Elite 11 - kész, ennyi volt.

|

Hegesztették, ígérgetek, elhalasztották, most pedig elkaszálták...

Hirdetés

Az elhíresült Jézusos Bynum videó után már lehetett sejteni, hogy az NBA Elite 11-el komoly bajok vannak.

Pedig az EASports hatalmas igéretekkel indult neki az NBA Live franchise-t forradalmasító új kosárlabdajáték fejlesztésébe. Mostanra kiderült, hogy nemcsak az igéretekből, de a játékból sem lesz semmi.

Eric Brown az Electronic Arts pénzügyi igazgatója jelentette be egy befektetői telekonferencián, hogy a játék hivatalosan is halott.

"A játék jövőbeli fejlesztését az EA Tiburon végzi majd Orlandoban" - tette hozzá John Shappert, az ügymenetért felelős igazgató. A Madden NFL-t fejlesztő társaság talán a kosárlabdából is többet hoz majd ki, mint az EA Canada, az előző fejlesztő.

A játék eredetileg szeptemberben jelent volna meg, azonban akkor meghatározatlan időre elhalasztották, hogy "tovább fejlesszenek a játékmeneten", és kijelentve, hogy a kosárlabdás játéknak több fejlesztési időre van szüksége.

Ezek szerint minden hiába - ne sajnáljuk, hogy nem jelent meg - az előzetes vélemények alapján így jártunk jobban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)