Hirdetés

NBA Jam HD - november közepén jelenik meg

|

Az EA ma jelentette be az NBA Jam HD bolti megjelenésének időpontját.

Hirdetés

Az Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkező játék körül sok volt a huza-vona, azonban a kiadó az NBA Elite 11 csúszása miatt úgy döntött, hogy a boltban is külön fogja forgalmazni.

 

Az NBA Jam 2010-es verziója eredetileg Wii-exkluzivnak indult, de az Electronic Arts meggondolta magát. A játékban megtalálható lesz a klasszikus kampány, a Tour Remix és a 2 a 2 elleni online játékmód is. Decemberben egy frissítés érkezik a játékhoz, mely új online játékmódokkal, úgy mint a Backboard Smash, a Domination Free-for-All, az Elimination vagy a 21 gazdagítja azt. Az NBA Jam HD november 17-én érkezik a boltokba világszerte, és mint az a galériában található képeken is látszik, nem veszi túl komolyan a sportágat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)