Hirdetés

NBA Live 14 - a jövőhéten jön a demó

|

Ha minden a terv szerint halad, a jövőhéten megkapjuk az NBA Live 14 demóját, ráadásul már percre pontosan tudjuk azt is, hogy mikor.

Hirdetés

Az EA Sports hamarosan egy újabb termékkel lepi meg a sportjátékok rajongóit, ám ezúttal leginkább a kosárlabda szimpatizánsai örülnek majd (négy év kényszerpihenő után), hiszen belátható időn belül megkapják az NBA Live 14 kipróbálható verzióját, méghozzá mindkettő next-gen konzolra.

Az NBA Live 14 demóban kipróbálhatjuk, hogy milyen a Cleveland Cavaliers, az Oklahoma City Thunder, a New York Knicks vagy a Golden State Warriors csapatokkal lenni, valamint belekóstolhatunk az offline kompetitív módba és az Ultimate mód limitált verziójába is. 

Minderre november 19-én számíthatnak a tengerentúliak a PlayStation 4 esetében, míg az Xbox One tulajok november 22-től vehetik birtokba az NBA Live 14 egy falatkáját, a teljes játék megjelenésének dátuma viszont mindkét platform esetében november 19 (nálunk a Sony konzoljának esetében december 13). Ha élesedett a demó, azonnal szólunk róla, addig is maradjatok velünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)