Hirdetés

NBA Live 14 - megvan a megjelenés

|

Az EA Sports bejelentette a NBA Live sorozat legújabb részének megjelenési dátumát.

Hirdetés

A frissen feltámasztott sorozat új motorral fog pörögni, ami nem más, mint a híres Ignite. Az EA szerint ez a grafikus motor el fogja mosni a valóság és a virtuális közötti határt.

Ez lesz a lelke a következő EA Sports játékoknak is - ez viszont csak az Xbox One és a PS 4 platformokra vonatkozik. A sorozat legutolsó része 2009-ben jelent meg NBA Live 10 címmel, azóta két részt is megcsináltak - volna -, ám az NBA Live 13-at megszakították 2012-ben, mert nem készült el időben. Az NBA Live 14 viszont nem ütközött hasonló problémákba, ezért november 19-én meg is jelenik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Most viszont új motorral, új kosarassal a dobozon törnek be a piacra; ezúttal Kyrie Irving ausztrál-amerikai kosaras fog pózolni a borítón, aki a Cleveland Cavaliers csapatában játszik. Pályafutása alatt nem kevesebb, mint tíz kitüntetést nyert, köztük 2012-ben az NBA Rookie of the Year díjat, 2013-ban pedig NBA All-Star győztes lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)