Hirdetés

NBA Live 16 - itt az első trailer, benne a borító szereplőjével

|

Az EA Sports nem hagyja magát, két bukás után is újra megpróbálja lenyomni az NBA 2K-t az NBA Live 16-tal.

Hirdetés

Az NBA Live sorozat visszatérése katasztrofálisan sikerült, de a tavalyi rész már egész játszható volt. Ami persze közel sem elég, de hátha idén sikerül zsákolni, és egy kicsit megszorongatni az NBA 2K16-ot.

Az EA Sports – legnagyobb megdöbbenésünkre – az E3-on tervezi bemutatni az újdonságokat, viszont hogy addig is kapjunk valamit, megérkezett a borítószereplőt leleplező trailer. Ez évben az Oklahoma City Thunder játékosa, a négyszeres All-Star és 2015-ös All-Star MVP Russel Westbrook mosolyog majd vissza ránk a polcokról. „Az NBA Live 16 az önkifejezésről szól, és ki más testesíthetné meg ezt jobban Westbrooknál, akár a pályán, akár azon kívül? Russel minden meccsét úgy játssza, mintha bizonyítania kellene. A mi csapatunk is pont így készíti az NBA Live-ot” - nyilatkozta Anthony Stevenson, az EA Sports globális marketing alelnöke.

Az NBA Live 16 megjelenés őszre várható, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)